2022-05-24
去开金钟 就谂到有好多好嘢食嘅日月星街☀️🌙⭐️ 今朝就去咗呢间位置星街嘅 COFF coffee shop 佢8点半或者前开门 啱晒返工一族返工前买返杯靓啡返工😝 Coffee shop 细细间 主要有一排bar枱 同门口位打卡😍 呢排天气好又有啲微风 坐喺coffee shop到好舒服VALRHONA milk chocolate (C) $55Order前问过店员 佢哋嘅milk chocolate 唔会额外加糖 或者用普通朱古力调制 所以令我呢个朱古力控更加想试 加上VALRHONA朱古力系法国著名牌子添🥰 呢杯朱古力层次分明 底层系朱古力cream 质感厚实滑身 摆耐咗都唔会溶 朱古力味突出而带点甘苦🤩 中层系鲜牛奶 搅匀牛奶同朱古力cream就有中和朱古力作用🤓 顶层系奶泡加朱古力碎同可可粉 朱古力碎多 增添口感👍🏻 估唔到冻朱都咁好Scrambled eggs with smoked salmon croffle $78Coffee shop 除咗有咖啡等饮品 仲有宜家好流行嘅牛角包窝夫😋 牛角包窝夫即叫即整 香喷喷😉 窝夫又松脆 又香牛油味🧈 上面舖咗炒蛋 炒蛋几滑 烟
Coffee shop 除咗有咖啡等饮品 仲有宜家好流行嘅牛角包窝夫😋 牛角包窝夫即叫即整 香喷喷😉 窝夫又松脆 又香牛油味🧈 上面舖咗炒蛋 炒蛋几滑 烟三文鱼浓味 当系早餐食都唔错🤓