2021-06-14
Dough Bros系坚尼地城开左分店 超开心 连放三日 唔想出街 于是叫熊猫外卖 送到黎仲系热辣辣架🤤🤤 Menu唔算好多选择 主要系九款Pizza三款Doughnuts 汽水同啤酒等—————————◤义大利特色薄饼◥有番茄 水牛芝士 西班牙肉肠 辣肉肠 猪肉肉丸及墨西哥辣椒🌶️🇲🇽等食材 打开纸盒 香气扑鼻 卖相好得 材料丰富芝士仲系半溶状态 饼底烟韧 饼边脆脆哋 正 一个已经好够两个人食啦 绝对可以再encore—————————◤冬甩◥除左薄饼 点可以错过冬甩 我哋order左三个既package平少少 但平均都要$33一个😯 系几贵 不过真系好正 超级邪恶‼️ 我觉得可以一试 但唔使次次都食 因为真系好肥同埋腻 😆😆我哋要左转肉桂糖既Nutella榛果可可酱同吉士酱 真系一咬开 里面系满满既酱 食完好满足啊🥰🥰 自己钟意Nutella酱多d 真系好香浓 😍😍—————————圣培露有气饮品 真心觉得唔特别 只系罐装汽水 味道好一般 完全唔值得$25一罐
◤义大利特色薄饼◥
打开纸盒 香气扑鼻 卖相好得 材料丰富