2020-05-01 371 浏览
去西营盘食饭, 揾到呢间餐厅。 都唔知呢边开咗间咁嘅餐厅, 所以试吓。 7 点去到未有人, 任坐.... 坐低之后陆续有人嚟,但系都唔算太多人, 坐得好舒服咁, 光猛干净~~睇餐牌有一人餐, 有寿喜烧 sukiyaki. 我地3 个人, 叫咗一个一人餐, 一猪 一牛sukiyaki!个一人餐嚟先, 但系施主太肚饿, 我个寿喜烧未到就已经食晒。。。。 相都影唔切。。。我个猪sukiyaki, d猪真系好好食。。。。 冇预佢系咁好味. 牛都ok, 好食。成餐饭都食得好舒服, d staff又好好礼貌。 可以慢慢食, 又好味! 仲要每枱一支搓手液, 方便之后如果去附近都会再帮衬!唔驶90蚊有sukiyaki食, 真系街坊价先有, 响tst cwb真系唔驶旨意

7 点去到未有人, 任坐

. 牛都ok, 好食。

2020-04-28
  • 寿喜烧