2020-12-07
要增加收工仪式感最好既方法就当然系黎番个Happy Hour🍻.去完西班牙旅行就爱上左Tapa,隔一排都会突然好想食。早排收工就揾埋朋友去食Tapa + 饮番两杯轻松下🤩.You can tell what type of person someone is by their drink order. 黎食西班牙菜,我就当然要配White Sangria,我自己都觉得好cliché 🤪朋友们就大胆D拣左饮cocktails - Before Sunset同Rose Royce,都几好饮。呢到既Tapa选择 都几多,我地就Hot/Cold Tapa都叫左D试下:⭐️棒棒鹅肝⭐️薄切慢煮八爪鱼⭐️薄切灸烧吞拿鱼腩⭐️太阳蛋、西班牙火腿、炸薯条⭐️炸黑毛猪火腿球伴苹果蜜糖蛋黄酱⭐️西班牙薯仔蛋饼⭐️莫希托羊肉串烧当中我最钟意就系棒棒鹅肝同薄切灸烧吞拿鱼腩😋鹅肝入口滑身又香浓,细细旧份量唔会好腻,过足口瘾啱啱好。吞拿鱼腩经过灸烧之后油份出晒黎,食落好香口,配沙律菜一齐食好fresh!食开就想继续食🤤我地仲叫西班牙海鲜锅饭同烤煎慢煮西班牙黑毛猪鞍架,两个都份量十足,味道都几好味,大家唔够饱都可以试下佢地既Ma
⭐️棒棒鹅肝
⭐️薄切慢煮八爪鱼
⭐️薄切灸烧吞拿鱼腩
⭐️太阳蛋、西班牙火腿、炸薯条
⭐️炸黑毛猪火腿球伴苹果蜜糖蛋黄酱
⭐️西班牙薯仔蛋饼
⭐️莫希托羊肉串烧
食开就想继续食🤤我地仲叫西班牙海鲜锅饭同烤煎慢煮西班牙黑毛猪鞍架,两个都份量十足,味道都几好味,大家唔够饱都可以试下佢地既Main Course!
最后最后,Girls' Night必备环节 📸 记住系充满霓虹灯光管既门口影番张格调相,为成餐饭划上完美句号😊