2009-07-28 67 浏览
今日有朋友生日,佢钟意食海鲜所以就拣咗呢间细酒店食, 几平啊几抵ar,一人都系$200多d,咁啱系尖咀我就上去望望先,6:30 pm到,点知full 咗啦,好在我有订位咋哗哗d蟹好大只,又有即开生蚝bar ,但老实讲呢个bar 位置唔大....一坐下来发现d枱好细,可能近雪糕机有d嘈,但我地倾计嘅笑声都好大声讲返嘢食,有阿拉斯加长蟹脚正啊...仲有d鱼生,寿司啦,另外主菜方面我就choose 咗蟹肉春卷配日式三文鱼及羊扒,SIZE 唔太大,但味道OK ,因为咁多海鲜SO主菜唔使太大,因为原来唔包咖啡同茶,我地叫咗2个$30 嘅Drinks package 任饮汽水同茶啡,都超抵,因为我个fd系可乐怪佢总共饮咗5罐.而我就劲食甜品北海道牛奶燕窝蛋白&北海道cream brulee有种什么jelly 好难食,而雪糕就得1款太少啦,但呢度嘅服务几好会有人问你食唔食烧芝士,虽然好肥......我都要咗少少.埋单时个waiter 话下一次带返张单重有得平日$30㖞,但下个月的推广会有d唔同,但我太饱都冇留意佢讲咩啦.
哗哗d蟹好大只
,但我地倾计嘅笑声都好大声
有种什么jelly 好难食
,而雪糕就得1款太少啦
,但下个月的推广会有d唔同,但我太饱都冇留意佢讲咩啦.
北海道燕窝蛋白
海鲜