2013-05-11 948 浏览
一直已blacklist 了这间铺,因不好食,但今晚超大雨,谂住试多次睇下有冇改善,因平时都见有人去。今晚好多人提早吃母亲节dinner... 可能求其整比我地d 散叫的⋯椒塩班马濑尿虾$55/只只虾好梅,出水Tim, 啱啱拿上手以为多油,极不新鲜,但未至于坏。炸米粉淋嘅用作垫底,加有两汤匙份量的炸蒜及少量辣椒,一点也不惹味。瑶柱鲜菇海参$88全碟只有两小片海参,加埋有一粒的瑶柱碎,同好多鲜草菇,但部分up 嘅。只蚝油如真味的其他酱汁,不好味,e 碟如叫草菇炒草菇都不为过。鸭舌$40有花椒油味,冇特别好味或唔好味。加埋两碗饭,三佰几蚊,极唔值、唔饱又难食。早知自己煮,一定更好吃。走廊通道好油and slippery.又少一间食得嘅,早知行去东广场食忘不了。

椒塩班马濑尿虾$55/只

瑶柱鲜菇海参$88

鸭舌$40
有花椒油味,冇特别好味或唔好味。

走廊通道好油and slippery.

又少一间食得嘅,早知行去东广场食忘不了。
2013-05-10