2009-02-07 110 浏览
寻晚(6-2-2009Fri)同男友应男友人D之约,出席一个共有18人o既聚会,佢o地拣o左其中一个朋友o既朋友开o既呢间café.我o地到迟o黎,已有12个人o系o度,佢o地都已经叫晒o野食,全部都系$78.00包一杯$30.00o既o野饮o既set dinner,我叫o左磨菇鸭胸长通粉同热朱古力,男友要火鸡汉堡扒饭同冻朱古力.不久,沙律到o黎,系薯仔沙律,面上有红色粒粒o既o野,食落脆o既,几好味,而沙律都系中规中矩啦.之后我o既热朱古力到o黎,但冇畀茶匙我搅,我开口问就畀到o黎,咁搅吓o黎饮,都唔系朱古力味o黎o既,又淡,唔好饮呀!而原来之前叫o左o野食o既朋友们,都等呀等,终于我o既磨菇鸭胸长通粉,睇落唔系好多,鸭胸有5件,食落,皮韧韧地,咬唔开.长通粉都唔系太腍,汁唔太杰,食完都好漏.味道: 1.5分男友o既火鸡汉堡扒饭到o黎,唔知点解,之前朋友o个啲系意粉,但佢就系饭,奇.啲汁好少.男友畀啲汉堡扒我食,鞋o既,啲饭好热,但男友食唔晒啲饭,话好硬.我男友本身要求唔太高同好有衣食,就算好饱佢都会夹硬清埋啲o野食,但寻晚,可常而知个质素…….味道: 0.5分当我o地话要埋单时,老

味道: 1.5分

味道: 0.5分

当我o地话要埋单时,老板畀啲甜品o黎,暖暖o既,食落,咩o黎o架?里面系黄色cream状o野,食唔出系咩,但好难食.
味道: 0.5分
热朱古力