✏️Cold Brew ($65)其中一个近期饮过比较出色嘅咖啡🤤而且饮落真心系会有淡淡嘅水果香!! 同时咖啡味都浓 但又唔系带酸𠮶只 感觉好清爽 天气暖返啲嘅时候的确值得一试🤎〰️✏️Avo Cream Cheese Bagel ($65)足足有大半个牛油果🥑质感好软滑🤤cream cheese带点好熟悉嘅香草味道 我觉得好似食pizza阵味🤭bagel有嚼劲 但更加突出嘅系佢好脆身!整体味道唔错 不过我觉得由于本身cream cheese上都淋左少少橄榄油 所以cream cheese份量可以少啲 减低少少滞腻感😛〰️✏️Parma Ham with Sliced Fig on Sourdough好清新嘅配搭💛挑选嘅无花果好香甜 而最惊喜系佢嘅parmaham我觉得几好食 冇我好怕食风干火腿平时有嘅一阵味(虽然我唔识形容🤣)sourdough好香脆 调味虽然唔多 但系食材本身嘅味道好相衬几钟意呢个配搭💛
✏️Cold Brew ($65)

〰️

〰️

• Cold  Brew