2009-02-01
因为呢间cafe近我屋企,同埋看食评都话佢OK所以咪来试下啦我地一行四人,食了以下东东:主菜: 白汁蘑菇烟肉意粉粟米汁蚬肉意粉茄汁肉酱意粉甜品:心太软咖啡吐司先讲讲环境:地方几阔落,全部都系梳化椅,都几好坐..不过有一张梳化烂左...无弹簧所以个人会坐低左..食野唔系咁方便,但坐窗边位就啱晒,无呢个问题了~地方都几静,唔似得旺角的cafe又嘈又大阵烟味,有时仲好唔干净..呢到无呢D问题架~放心吧~食物方面:意粉系无咁干身,比较似汤意粉咁湿湿地,但都好味道呀~清清地(唔系淡而无味!!),又无味精,食完唔会好颈渴,而且粉量都够多~以咁多间上楼cafe来讲~呢间D野食真系唔错了, 有D cafe的野食同去唱K食个D一样咁难食~!!!之后到心太软啦~~都几好食~热辣辣,好正,可惜唔够爆酱~哈哈~总言之我同D朋友食得好开心,又可以倾到计,又可以玩棋,系一个唔错的地方!!一定会再去多次~
我地一行四人,食了以下东东:
主菜:
白汁蘑菇烟肉意粉
粟米汁蚬肉意粉
茄汁肉酱意粉
甜品:
心太软
咖啡吐司
一定会再去多次~