2023-06-30
放假系奥海城行完街睇戏,朋友book左间西餐厅同我小聚倾下计平时都好少去街头试西餐厅,今次带我去左阵环境唔错,好啱倾偈relax既餐厅☺️一入门口已经见到放左好多红酒既柜,仲有食野枱系高身bar枱凳形式,坐落好chill同舒服😊西班牙黑毛猪鞍Main个猪鞍都要等一段时间先有,果然慢工出细货😋厚厚既猪鞍 煮到外干身 入面肉刚刚熟到粉嫩仲锁住肉汁,赞!仲有佢配菜嘅薯蓉系佢自家调制,唔系用粉冲成,即场问侍应可唔可以加多少少比我地食,劲滑身同唔太咸开胃😎酥炸大啡菇配粉红汁以为炸完之后会干身,点知一咬个菇啲汁仲系入面,同个炸外皮夹埋食好特别☺️配埋粉红酱汁 有啲辣辣地 野味!用蕃薯条取替一半嘅炸薯条🍟我最钟意!蕃薯🍠又较为健康有益 我哋拣咗黑松露酱😚味道都好夹依间餐厅嘅特别之处,每一道菜都悉心安排一啲配菜同装饰,唔系随意一道菜咁简单😄靓靓打卡最后𠮶度入边原来仲有一间VIP房,消费指定金额就可以包场,都容纳到十几二十人,仲可以唱卡拉OK,叫嘢食叫够金额就得 抵玩,下次搞聚会,唔使去party Room😝
西班牙黑毛猪鞍
酥炸大啡菇配粉红汁