2022-11-14
芋见好圆有好多唔同嘅台式食品,e.g. 台式铁锅蛋饼🥞龙卷饼🌮、巨无霸芋圆🍬、招牌手工芋圆2号(桂花茉利绿茶)🍡、仙草2号(黑糖鲜奶底)🍧等等,包你好食到停唔到口☺️今次我就试咗仙草2号(黑糖鲜奶底)& 肉松蛋饼🥞仙草2号入边有好多配料,有红豆🫘、珍珠、仙草、芋圆,芋圆好烟韧,配埋黑糖鲜奶底真系好好食☺️ 肉松蛋饼煎得好香脆,肉松配蛋饼其实都好夹😌总括而言 (5个🧡系最高)好味指数 : 🧡🧡🧡🧡🤍服务态度 : 🧡🧡🧡🧡🤍环境打卡 : 🧡🧡🧡🧡🤍回头指数 : 🧡🧡🧡🧡🤍📍芋见好圆屯门店🏢奥海城2期地下53号铺🕗营业时间:11月5日及6日 中午12:00 #芋见好圆 #moonlike #台湾直送 #台式甜品 #奥海城美食 #3倍大芋圆 #铁锅蛋饼 #古早味 #甜品 #甜汤 #绿豆汤 #红豆汤 #薏仁汤 #芋头 #芋圆 #地瓜圆 #仙草 #芒果 #豆花 #台湾美食 #奥海城必食 #食好西 #美食
总括而言 (5个🧡系最高)
好味指数 : 🧡🧡🧡🧡🤍
服务态度 : 🧡🧡🧡🧡🤍