2021-06-28 451 浏览
Signature Carbonara Pizza 份量系大嘅,两个女仔食,会食济🤣 (我哋食唔晒,食唔到甜品,唉😮‍💨)呢间餐厅其实好适合多人聚会,或者有啲食量比较大嘅人,咁就可以share多一啲嘅嘢食,我见隔离枱嗌到成枱都系,好似好开心咁)食物presentation好好,系吸引嘅,尤其是见到一个个细细粒嘅我估系鹌鹑蛋,排系个Pizza上面,有啲cute。如果钟意影相嘅话,可以试吓影切开粒蛋,会有流心嘅效果。系好食嘅个pizza,即嗌即整,热辣辣。烟肉同Parma ham俾得其实好慷慨。饼底唔口,系趣嘅,好似食紧cracker咁✨作为芝士控,我觉得佢芝士唔够多,不过我谂𠮶粒蛋先系主角🤣性价比好高,佢开喺中环,但系价钱唔算贵✨
Signature Carbonara Pizza

性价比好高,佢开喺中环,但系价钱唔算贵✨