2023-12-20
鸭屎香柠檬茶 @010lemonteahk.味道:😋😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回访指数:🤤🤤🤤🤤🤤/5..呢排成日听朋友讲 鸭屎味柠檬茶我问咩系鸭屎味 佢答 你饮咪知啰 总之好味😂.同男朋友行街佢话想买野饮 我话你买鸭屎啦😂.✨招牌系列 鸭屎香柠檬茶 消费 $34银花香单丛鸭屎香与香水 饮落好清新呀 我谂系青柠味 拣左少甜 呢个清新 同平时既绿茶吾同 有时d茶落左柠檬 饮完有d酸涩 呢个吾会 而且一啖已经好解渴果种👍🏻除左招牌系列 仲有独特风味系列~..银花香单丛 = 鸭屎香 产自广东潮州,为凤凰单丛茶中的一种香型,因种在「鸭屎土」(黄壤土),茶叶叶形似鸭脚木而得名。现时,鸭屎香被广泛应用在茶饮行业。👆🏻转自维基百科..💫 #拧壹拧 #手打柠檬茶#葵芳 #葵涌广场 #鸭屎香柠檬茶 #鸭屎 #柠檬茶.#米喝 #香港探店 #健身人士饮食 #管理体重 #饱住瘦 #健康餐 #foodiehk #跟米吃出瘦身材 #kukeepfiteatig yt Red 大众点评 google @kumikofindfun @kukeepfit
味道:😋😋😋😋
饮落好清新呀 我谂系青柠味 拣左少甜
呢个清新 同平时既绿茶吾同 有时d茶落左柠檬
饮完有d酸涩 呢个吾会
而且一啖已经好解渴果种👍🏻
除左招牌系列 仲有独特风味系列~
银花香单丛 = 鸭屎香
👆🏻转自维基百科