2024-12-08
🌸餐汤+餐包,红菜头椰子汤味道甘甜,仲好Creamy,好饮!暖笠笠嘅餐包外层脆口,口感软硬适中🌸法式点心拼盘见到都心心眼,真系好丰富,摆盘又靓!蟹肉他他,三文鱼酱,迷你蛋批,炸黑松露蘑菇球,西班牙火腿!全部都几好味!我最钟意食就系蟹肉他他,蟹肉味道好鲜甜,配埋面包真系一流!而我老公最钟意食西班牙火腿,味道啱啱好,咸咸香香🌸原只龙虾大大只上枱,原只龙虾开边配埋清新嘅芥末荷兰酱汁,味道真系好夹!啖啖龙虾肉,肉质好新鲜,弹牙又多汁🌸黑豚带骨猪鞍(南瓜蓉、迷你甘笋、忌廉肉汁)大大块厚身嘅猪鞍,切开见到猪鞍肉带有微微嘅粉红色,生熟度啱啱好!食落口肉质好嫩滑松软,仲保留到肉汁,配埋南瓜蓉、甘笋同埋忌廉肉汁,好味🌸法国黑朱古力慕丝,好澎湃嘅忌廉,上面仲洒上杏仁!黑朱古力慕丝食落口好幼滑,好creamy,有香浓黑朱古力嘅味道,甜度适中🌸Honey ginger mocktail 第一次饮,无谂过两者嘅味道可以咁夹,饮落口感觉好清新!🌸Winter Cranberry Fizz MOCKTAIL红莓味道好浓郁,带有淡淡嘅热情果味香味,几特别🎀餐厅舒适宽敞,餐厅好有法国小酒馆嘅感觉!餐厅座位坐得好舒服,好
🎀餐厅舒适宽敞,餐厅好有法国小酒馆嘅感觉!餐厅座位坐得好舒服,好适合同朋友黎Chill下倾计食饭!餐厅店员服务态度好友善,抵赞