2019-03-19 142 浏览
行旺角女人街行到有啲肚饿,就见到前面呢间叫做<美味小鲜肉>嘅新店😏😏😏门面装修得几好,我都忍唔住入去试吓睇下呢间铺有咩料子🤔🤔🤔呢间铺主打系$70唔使就有一个人打边炉!!!但当然啦,食下午茶唔使打边炉咁贵,咁大份😂😂见有下午茶餐!下午茶餐都几平,$30一个人就有一个饭,或者面,加一款小食,同埋一杯嘢饮😋😋系几抵食嘅🙆🏻🙆🏻🙆🏻我同男朋友就各人叫咗一个肉燥饭,同埋一个酸辣米线,再加一个卤水鸡翼,同埋春卷作为小食😋😋一上到黎,个肉操饭同埋酸辣米线真系好大碗😨😨😨😨非常足料👍🏻👍🏻肉操嘅味好浓,绝对系捞饭首选😋😋😋😋仲有两条菜搭着👍🏻👍🏻感觉仲抵食左👍🏻👍🏻个卤水鸡翼好入味😋😋😋咬落去好有卤水味😋😋😋二只鸡翼真系大大只!!!绝对唔孤寒!!个春卷虽然得两粒细细粒但系炸得啱啱好!!!!真系脆嫁😭😭😭个人觉得真系需要试下!😋😋😋两个人食到饱一饱嘅下午茶,埋单都系$60😨😨😨绝对系旺角抵食之选!😎😎😎

2019-03-18