2017-07-09
早几日去shopping, 原来太古城开左呢间面店, 开左好耐我都唔知XDDD, 所以试下入到去原来咩都系自助形式的, 店员只负责执野清洁, 唔会理你(除非你主动问), 真系型棍到爆叫左个最平的麻辣乌冬试食(如果叫个最贵的但唔好食咪吃亏?XDDD)等的时间唔系好耐, 4分钟到, 系即叫即整黎到, 唔系好辣, 味道偏淡, 乌冬好爽好弹牙易入口, 唔会话食到雪雪声咁难听的汤底都OK, 都系偏淡但系冇配料...得几旧肉粒(真系一分钱一分货...=口=) 食完40零蚊埋单, 呢个价钱呢个味道系合理, 不过冇奶茶咖啡, 得罐装野饮就有点儿那个...总结一下份量: 少左D, 一分钱一分货, 如果当下午茶的话就贵左少少时间: 可以, 4分钟内有得食(可能果日冇咩人)服务: 太型棍了, 个个店员自己有自已做, 咩都自助型式, 毫无服务可言(都可以理解, 因为客人的义务只系食...而唔系指指点点XDDDD)价钱: OK啦, 太古城区比较可以接受评分: 75/100
等的时间唔系好耐, 4分钟到, 系即叫即整
汤底都OK, 都系偏淡
但系冇配料...得几旧肉粒(真系一分钱一分货...=口=) [冇计啦穷人系要食少D...XD]
总结一下
时间: 可以, 4分钟内有得食(可能果日冇咩人)
价钱: OK啦, 太古城区比较可以接受
评分: 75/100
题外话/补充资料:
如果有奶茶咖啡或者多D饮品供应就会好D, 同埋D饭团应该摆入面而唔系开放式俾客人拿, 始终卫生问题
都会再试第二款面既~~~ 因为呢间野俾我的感觉系型棍; 有性格XD