2008-06-10 4 浏览
食物﹕吞拿鱼天妇罗卷﹕有点腥,唔新鲜 芝麻汁棒棒鸡沙律 (half portion) – 鸡肉太少太幼,连朋友都质疑并非”棒棒鸡” Carbonara﹕好creamy,多烟肉,唔错 环境﹕当天下午3时才打电话去book枱,安排入座时真系眼都突埋…枱与枱之间的距离不足15cm, 都唔知叫人点样迫入去…我朋友要叫隔离枱的食客起身才可入座,仲迫过茶餐厅,待应表示当天full booking,如果之后有枱,会安排调比我地,后来真系有吉枱,我地就转左去第二张单边枱,坐得舒服一点,压迫感冇咁大,但系成间餐厅都好嘈 服务﹕待应有适时加水,食到差不多又问我地0的野食如何,都算有礼貌 我建议如果想试呢间餐厅,最好拣weekdays,因为location始终比较偏一些,冇咁多人咁嘈会舒服些。
食物﹕
吞拿鱼天妇罗卷﹕有点腥,唔新鲜 

Carbonara﹕好creamy,多烟肉,唔错 

环境﹕

服务﹕