2006-07-31 1 浏览
平时系唔会来的了﹐不过既然有人请食饭﹐主人家选择了这里﹐也只好出席啰﹗公平的说一句﹐其实这里的食物唔差﹐价钱仲十分抵食﹐不过就系侍应service 好一般﹐有个别侍应不太礼貌(不耐烦和大声的回应一些普通要求)。不过以呢个价钱也不能要求太高了﹗话说昨晚我们一行11 人(当中两个是小朋友) ﹐要了一个8 人套餐﹐另加4 个白饭﹐最后都要打包走﹐可算是大碟夹抵食。个套餐$988 (大概系呢个数字啦)﹐白饭$10 一个(南瓜饭一样价钱)﹐有梅菜扣肉(扣肉肥瘦分明﹐好入味﹐唔错)﹐炸海鲜卷(吃不出里面是什么海鲜﹐问侍应也说不知道﹐咁都得﹖)﹐盐焗鸡(鸡肉够淋但冇乜鸡味)﹐鱼翅(一小梳一小梳的﹐不过有d 可能发得唔够﹐有d 硬﹐而且有少少腥﹐麻麻地﹗蒸鱼(唔知咩鱼﹐不过好大条同几好味﹐蒸得刚刚熟﹐唔会过老﹐赞﹗)﹐其他还有几个小菜﹐但印象不深﹐所以唔写喇﹗我地早到(6﹕45)﹐但是门口唔系太多人排队。但中途我们出去去洗手间时﹐外面已经堆满等位的人﹐阵容鼎盛﹗好彩我们订了房间﹐有私人空间﹐而且唔会太嘈﹐但如果坐大堂就嘈到隔离讲咩都听唔到喇﹗呢d 咁既排场真系唔多适合我﹐所以下次应该唔会再去﹗