2018-05-08
EXP环境:👣👣👣食物:😋😋😋态度:😊😊😊性价比:👍👍埋单550-600蚊环境方面,九龙塘溜冰场隔离,menu又蓝又红既透明胶片几靓,不过櫈就坐得5舒服,坐铁櫈后面放唔到袋,有个大窿,但又无篮放袋,要揽住个袋食。食物方面:野菌烟肉薄饼,佢系运动场形,皮底似法包,但切到一条条,变左食头同尾就食一片野菇加一大块比蕯底🤦🏻♀️,中间斩左件做长条形既,又系食到狼狈,目测都好多油,味道较淡。食完先记得影既咖喱猪扒饭(sorry again),佢个咖喱几好食,只系我嫌唔够多汁,猪扒还好,松软既,d草好有草味既,蛋就一般,不过我觉得份量有d细,男士应该唔够饱。水牛鸡翼,鸡翼沾粉炸完再淋一pat酸酸地,醋醋地,又稠又厚既汁,鸡肉算系软滑,所以ok既。鸡扒炒乌冬,得几片鸡扒,劲油,又无乜味,食完系济多过饱。西柚汁,佢话无加糖,但饮落又觉得唔太酸,又唔涩,几好。态度方面,不过不失,既无大功,亦无过错。值得一提,星期一夜晚7点半左右都要等半个钟。
环境:👣👣👣
食物:😋😋😋
态度:😊😊😊
性价比:👍👍
埋单550-600蚊
食物方面:
鸡扒炒乌冬,得几片鸡扒,劲油,又无乜味,食完系济多过饱。
西柚汁,佢话无加糖,但饮落又觉得唔太酸,又唔涩,几好。