2015-11-15 932 浏览
..........推介😚:扮斯文 Fish Cutlet 一口吉列鱼柳 👍👍👍👍(5分满分)......... #Appetizers#前菜 第1款 :#Fish#Cutlet #一口吉列鱼柳 :#鱼柳 系我爱食的小食😚好吃 好松软这个冻左一点也不油😚非常好阿鱼切成细细块 到于想扮斯文食野的我 非常好🙈建议: 可以比番#沙律酱 就咁食有点dry 虽然够味..........推介😚: Shrimp Toasted 虾多士👍👍👍👍 (5分满分).........#Appetizers#前菜 第2款 :#Shrimp#Toasted #虾多士 :虾多士应该系好多人爱好之一🙈因为真心好食我有#听书 嫁 厨师话系全#人手造 所以特别弹牙加上多一多既#芝麻 真系好多 劲爱芝麻😂可惜又系冻左 所以好多油飞左出黎😢建议:下次一整好就比客人食/整d热野系下面热住 留一碟比客人慢慢影就好啦😚..........推介😚:新奇Crab Meat Tartelle 迷你蟹肉挞 👍👍👍👍(5分满分)......... #Appetizers#前菜 第3款 :#Crab#Meat#Tartelle #迷你蟹肉挞

#Appetizers#前菜 第1款 :

#Appetizers#前菜 第3款 :
#Crab#Meat#Tartelle #迷你蟹肉挞 :
有点令我感到#amazing 的#小食😂
一开始以为系#燕窝蛋挞 🍮
食落#有点咸又有点甜 明明#蟹 系咸 #挞 系甜 夹埋一齐几奇妙的感觉🙈
几好吃 推介😚
我有#听书 嫁 厨师用#澳洲#蟹肉 所以特别鲜甜嫁 😁必食