2021-11-25
今日去咗荔枝角一间专食pizza嘅餐厅 呢度所有嘅外卖都有七折🥰入到去啲装修都几靓 坐低又几舒服 张枱都大🤧佢哋呢度主打12吋嘅pizza 有好多唔同嘅口味 每一款都好吸引呀 我拣咗好耐 好想试蓝芝士牛肉 蟹肉大虾 呢两款都好特别 平时啲舖头都未必会见到🙈 值得赞嘅系 佢有好多款都系素食 啱晒食素嘅朋友 我就推荐黑松露诱惑 又或者芝士四重奏👍🏻佢除咗Pizza之外都有其他主食意粉小食甜品饮品等等 都算几多选择👍🏻 二人晚市套餐包括头盘餐汤主菜甜品都系$298😄我哋最后拣咗蟹肉大虾 $178 上面有好多蟹肉 啲虾都几大只又新鲜 加埋千岛酱真系好夹 薄饼真系好大份 够2-4人食🤤我哋仲叫咗肉酱千层面 $98 上面劲多芝士肉酱 千层面每层都好薄 食落好有层次🥸
入到去啲装修都几靓 坐低又几舒服 张枱都大🤧