2021-05-20 41 浏览
向佐敦揾咗间个门面好特别嘅Mamaday Studio 就同妈咪去坐下食番个tea!我同妈咪各自咗唔同嘅嘢饮美食:《Mum》➰洋葱🧅蓝莓贝果个bagel够晒烟韧,反而蓝莓味唔强烈!而个洋葱cream cheese好好味,令人有追住食嘅感觉!为一系等待时间,因为要行左上去,再落番去拎!好难掌握到亲住佢热辣辣时食😝➰Mocha 配埋个bagel 真系夹到绝啦!😜《Me》➰Oreo 白朱古力咸蛋黄忌廉蛋糕个样经己够得意,估唔到食落真系几好味,有唔同层次嘅口感,朱古力够滑,咸蛋味唔算㶶但有咸蛋嘅味道!➰睇心情整梳打个名好特别,就拣佢啦!今日调饮品师整左个好解热嘅梳打比我,有蓝莓🫐味嘅梳打,既开胃又解渴,啱晒咁热嘅天气!重点唔会太甜,我钟意!好味好味!楼上仲有2只可爱嘅猫喵,大家都要好小心睇住啲门同集,要好好关上,以免佢哋走咗出去,生意外!

我同妈咪各自咗唔同嘅嘢饮美食:
《Mum》