2019-05-23 68 浏览
经过奥寿司门口,见到佢个Menu有好多款唔同的嘢食,所以就决定入去试吓。款式好多,净系睇Menu拣嘢食,都拣咗10分钟。最后我哋叫咗明太子沙律,特色三文鱼,生蚝,立鱼汤稻庭乌冬,云丹蟹粥,火炙寿司盛盒(特上),赤背刺身,烧芦笋腩肉明太子沙律,好得意,佢一粒粒明太子咬落口好爽口,好想继续食。特色三文鱼,佢会有粒生鹌鹑蛋俾我哋自己捞埋落啲三文鱼度食,几好味。呢两个前菜越食越开胃!赤背刺身好鲜甜,好新鲜同埋好爽口。生蚝,食落口好新鲜同好creamy,值得一食。立鱼汤乌冬,佢个汤味好浓郁,好鲜甜,越食越想食。烧芦笋腩肉,虽然做法好简单,食落口好juicy,配埋旧腩肉简直系完美组合。火炙寿司盛盒,有好多件同好多款,入口半溶化,好回味。云丹蟹粥,要等半个钟,但性价比好高, $98已经有海胆加蟹煲成的粥。而且热辣辣的粥好好味,必叫。呢间寿司店太多嘢食,叫唔晒,下次我要去试埋佢个牛肉锅。值得一试。

款式好多,净系睇Menu拣嘢食,都拣咗10分钟。

赤背刺身好鲜甜,好新鲜同埋好爽口。

生蚝,食落口好新鲜同好creamy,值得一食。

立鱼汤乌冬,佢个汤味好浓郁,好鲜甜,越食越想食。

火炙寿司盛盒,有好多件同好多款,入口半溶化,好回味。

呢间寿司店太多嘢食,叫唔晒,下次我要去试埋佢个牛肉锅。

值得一试。

• 云丹蟹粥