2023-08-05
今日经过葵涌广场见到呢间新开既Free D coffee, 见到佢啲Coffee 好特别😍又多款拣之后睇下佢地ig page 介绍,原来透过吾同特别款咖啡, 将咖啡味调至无咁浓烈,令本身吾系好饮咖啡既人都会接受到, 可以比更加多人试同认识,当然比较好饮浓烈咖啡味亦都可以加shot,完全满足晒唔同嘅人😍😍😍佢有3款系列:传统手调咖啡、梳乎咖啡、Sparking 咖啡传统咖啡☕️Ice mocha $33(tall)佢d咖啡好香滑, 朱古力味吾算太浓,但因为我个人重朱古力底,所以如果我自己再加重朱古力味就正梳乎咖啡☕️我系蜜友(蜜瓜)$33(tall) 𠮶阵时睇到poster呢一个劲吸引!😍从来冇试过蜜瓜味嘅咖啡,咖啡味又唔会抢走咗个蜜瓜味,反而两个mix埋一齐系劲清新🤤 Sparking咖啡☕️吹你就犀·荔夏天真系好适合饮呢一啲又唔会话太浓太甜既野饮,有时候见到呢一啲荔枝/生果款,怕会太甜,但佢呢一个加埋淡淡既咖啡,好易入口又解渴清凉🍃
传统咖啡
☕️Ice mocha $33(tall)
梳乎咖啡
☕️我系蜜友(蜜瓜)$33(tall)
𠮶阵时睇到poster呢一个劲吸引!😍
从来冇试过蜜瓜味嘅咖啡,
咖啡味又唔会抢走咗个蜜瓜味,反而两个mix埋一齐系劲清新🤤
Sparking咖啡
☕️吹你就犀·荔