今晚同同事一行四人黎到九龙城炑八出左粮紧系要食餐好啦😂😂😂订左七点半 提早到就直接入去 即刻有人带位☺️岩岩坐低 仲未睇餐牌 侍应就已经即刻上左几碟伴菜 包括海带 芽菜 泡菜另外仲有沙律 炉边泡茶蛋同芝士栗米好有效率👍🏻👍🏻👍🏻我地叫左韩牛套餐(3-4人用)$758有虾 多春鱼 五花腩 牛脊骨 芝士蚝 年糕 小量菇同南瓜 仲有生菜等我地包住肉食最喜欢食牛脊骨 甜甜地 几入味😍😍😍其他五花腩就冇腌 而且好多肥膏 一定要夹生菜一齐食 否则会好腻😐至于芝士蚝就系一般货 唔臭我好钟意呢度既芽菜 有用麻油去捞 好香啊!套餐仲有送上泡菜豆腐汤 几足料 入面有两只大虾但系就劲咸 落左好多味精啊😖😖味道好似辛辣面个啲味精咁😖😖其实一个套餐份量都够三至四人用食完我都七成饱 但系同行三位未够喉仲叫多左 牛小胸同猪颈肉各一碟牛小胸一卷卷咁摆好 大约有六到七卷 而且比较薄 烧起好快熟同打边炉既肥牛一样 好多肥膏 剪走左肥肉都系非常腻我食左一块就交比同事们解决喇😂😂猪颈肉都系偏肥 食落啖啖猪油个人比较喜欢食爽口既猪颈肉我地叫左三个梳打而我就系蓝天使 好靓!餐牌上冇写系咩味道饮落好似出面夹软糖既糖果味 还可以啦冇限
今晚同同事一行四人黎到九龙城炑八
出左粮紧系要食餐好啦😂😂😂

订左七点半 提早到就直接入去 即刻有人带位☺️
另外仲有沙律 炉边泡茶蛋同芝士栗米
好有效率👍🏻👍🏻👍🏻

我地叫左韩牛套餐(3-4人用)$758

最喜欢食牛脊骨 甜甜地 几入味😍😍😍

至于芝士蚝就系一般货 唔臭

我好钟意呢度既芽菜 有用麻油去捞 好香啊!
套餐仲有送上泡菜豆腐汤 几足料 入面有两只大虾
但系就劲咸 落左好多味精啊😖😖味道好似辛辣面个啲味精咁😖😖