2021-07-05 749 浏览
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗MANA!上个礼拜食完佢既wrap 已经忍唔住再食🥳今次就试佢既沙律🥗有大同细size, 细就4个toppings, 大就6个!大沙律就$135 Small salad($80)可以自己拣base, 4个toppings 同dressing Base-greens / grains我就拣左各要一半,菜系菠菜、羽衣甘蓝同火箭菜🥬同埋红米加藜麦,就咁食有啲斋,加埋个汁就好似平时既汁加饭😌4 ToppingsGrilled tofu 🤍Roasted broccoli 🥦 Portobello mushrooms 🍄 Grilled cherry tomatoes 🍅 沙律比既配料多好多,有海量既大啡菇同车厘茄😚大啡菇好juicy! 车厘茄望落去唔太正,但系都唔错!西兰花好好食,本身佢既味唔出,反而食到烧左既味🤤豆腐得两旧,好少🥺味道正常,可以唔试🙈最推荐Roasted broccoli 同Portobello mushrooms 🤍Dressing-spicy Asian 虽然有spicy 呢个字,但系一啲都唔辣😆反而好香,仲有阵好熟悉嘅味,但系我醒唔起系咩
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ
今次食咗MANA!

Small salad($80)
Base-greens / grains

4 Toppings
Grilled tofu 🤍
Roasted broccoli 🥦
Portobello mushrooms 🍄
Grilled cherry tomatoes 🍅

Dressing-spicy Asian
虽然有spicy 呢个字,但系一啲都唔辣😆反而好香,仲有阵好熟悉嘅味,但系我醒唔起系咩🤣不过唔太衬沙律🤪

仲外卖仲个蕃薯条,超级香😚返到屋企都仲热架!蕃薯条真系好似食紧蕃薯咁🍠再加啲盐咁,好甜又天然既味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)而且好大枝🤪

沙律望落去好细份,但系都好饱肚架ʕ •ᴥ•ʔ仲比wrap多配料🥰想食多啲toppings记住叫沙律