2019-02-02
星期五男朋友黎接我收工,话第二日放假可以happy friday,带我去relax下,就黎左尖沙咀饮野,第一次到天文台道,原来都几grand😳本来以为饮下野倾下计,点知原来咁多野玩😂佢根本就系为咗玩而拣呢度一黎到就叫左两杯酒先,好特别的,一杯系Oreo,另一杯有大大旧火龙果,好好饮,同埋有水果食好健康😂我地仲叫左小食,鸡翼同虾丸推荐!又香又juicy~食完野就轮到玩,现场有飞镖机、空气气垫波(冒险乐园成日玩果种,不过系4人玩),仲有一部机放在中间,店员话系全港独家既游戏桌。总共有七个game 选择,我地试左一个掷七,运气game,轻松赢左男朋友!之后男朋友仲贪得意叫左杯flaming Lamborghini, 一条长柱冧酒精再点火,然后一口气饮晒,好劲~拍片一流!!♥️下次会再带朋友过黎,好想试下果个四人玩既气垫曲棍球!
我地仲叫左小食,鸡翼同虾丸推荐!又香又juicy~
下次会再带朋友过黎,好想试下果个四人玩既气垫曲棍球!