系十年前 曾经有个台湾既朋友问我有无食过珍妮曲奇 我答佢 ᴡʜᴀᴛ 加黑人问号?! 最后发现原来好多亚洲籍游客都知呢个香港出名既𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒷𝒶𝓀𝑒𝓇𝓎 每次去台湾 朋友们都指定要呢个手信 所以今次我买左𝟛罐四味奶油曲奇 𝟚罐系圆形$𝟟𝟝 𝟛𝟚𝟘𝕘 𝟙罐系正方形$𝟡𝟘 𝟛𝟠𝟘𝕘每次买图案都唔一样 不过都系围绕住熊𝟜款曲奇都好好味 好松脆 好香 好正 最爱系咖啡花 咖啡既香味好浓 好松软 一食系想食多块 但系一罐真系得好几块 所以要忍一忍 如果唔系真系会好肥要注意既系 1. 要比ᴄᴀsʜ! 2.系要排队(男朋友吓亲 完全唔知原来锦出名 而且佢都系第一次听到𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒷𝒶𝓀𝑒𝓇𝓎) 不过好快就买到! 3.唔好比周围既铺呃左 尖沙咀得𝟙间有买 其他既系扮𝒥𝑒𝓃𝓃𝓎 𝒷𝒶𝓀𝑒𝓇𝓎画同罐既质感系完全唔同嫁 高级好多 后话 见到好多人话员工态度好差 但系我觉得佢地几好 因为我唔小心夹多$𝟚𝟘埋单 员工系叫住我还返比我 如果唔系我比多左都唔知

每次买图案都唔一样 不过都系围绕住熊

𝟜款曲奇都好好味 好松脆 好香 好正

要注意既系
1. 要比ᴄᴀsʜ!