2021-05-22 526 浏览
大号话好想食牛扒,又话要食黑糖面包,佢已经爱上不能自拔,系东涌行到攰攰地又饿饿地咪去食晚饭,咁啱坐室外唔使等,即刻入得,天开始黑所以都有啲风......坐出面感觉更好好舒服!格里仲有个透明嘅波波既影相📸️区,里面都几靓啱晒一家大小等紧食物既时间入去打卡。黑糖面包一黎到,细号已经将个黑糖包切好四旧每人一旧😚但大号想自己食一条,被我阻止😆因为仲有好多美食未到,左简右简乜都想食,所以叫左一个四人套餐,最后系食唔晒架,因为大爷想食炸洋葱🧅所以点得更多野!沙律🥗同小食拼盘一上黎都同样即刻清晒,系太好味定我哋太饿?块主食牛扒好似我块面咁大块☺️块扒黎到因为铁板太热所以太熟,下次要叫三成会更好味,但个个都争住食,个餐汤都好好饮,洋葱圈炸得好脆又靓,点中间既酱真系好夹,打卡都一流,要赞一赞碟risotto烤带子白汁烩饭,饭既软硬适中个汁沟埋饭真系好夹唔多好西餐淀粉质既我都忍唔住食多几啖,烤带子又香喷喷好好味💓
牛扒套餐
牛扒套餐