2019-01-10 148 浏览
好多人都话去亲越南菜嘅食店,一定要试吓生牛肉汤河好唔好食,因为如果呢碗咁简单既河粉都唔好食,咁就唔洗试佢其他野食lu.....今日同个朋友去左呢间食店,佢之前去过一次话呢间食店好舒服,唔太多人,又有位,又可以坐得耐,倾计又舒服。果时19:45去到都系唔多人,仲有窗边位二人枱可以俾你坐👍🏻👍🏻倾计真系一流,几舒服之后我叫左碗生牛肉河粉,我到牛肉熟左先影,未熟生既时候红卜卜好核突,唔想影,见佢变晒色就影一张,因为挂住倾计,隔左一阵先食,心谂「食啦,放左咁耐先食,牛肉会唔会变硬呢?」咦~又唔会㖞,仲好林,好好味,河粉又够滑!好食👍🏻同埋碗河都好大碗,好多,食唔晒👍🏻👍🏻朋友叫左碟马拉盏炒通菜,平时唔食通菜既我,试左一条,觉得好好食㖞👍🏻👍🏻👍🏻写就话辣,但我又食唔到辣㖞👍🏻👍🏻服务都好好,我同朋友食完一路坐喺度倾计,整系饮水,waiter会不停帮我地加水,服务真系好👍🏻旺角好少地方食野完唔赶你走😂呢间系一个好地方边食野边倾计😊呢间可一可再👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

旺角好少地方食野完唔赶你走😂呢间系一个好地方边食野边倾计😊

呢间可一可再👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻