2021-06-03
🎏 中环打工仔lunch 篇— 我爱慢煮 ✨➖➖➖➖➖返咗中环都一段时间 但系都未试过呢一间cafe🤭 同事介绍之下 就嚟咗呢一间cafe 试吓佢 见佢openrice 都非常多正评 而且价钱都唔贵 谂住都会唔错点知觉得中伏🤢美味指数 😋: ⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️(五粒星为满分💯)✨ 法式油封鸭脾 + 温泉蛋 + 窝夫 $78首先佢嘅鸭髀肉唔算好嫩滑 有少少粗糙感 而且都唔算大只🤔 其实食落去都还好嘅 不过佢嘅窝夫就出事🤦🏻♂️ 味道唔算突出都算 佢系完全冇酱料俾我点🤢 成件事系干到核爆 问咗店员佢都话冇... 至于个温泉蛋咁个偏水 冇乜味LoL 总括依然觉得名大于实 正路唔会有下次🤦🏻♂️❌ 另外值得一提嘅系佢嘅环境比较幽暗 但系佢唔系有格调𠮶只幽暗 系真系黑得滞😂💡温馨提示💡留意番嚟到要先落单同埋俾钱 跟住店员先会帮你安排座位㗎😌
➖➖➖➖➖
美味指数 😋: ⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)
✨ 法式油封鸭脾 + 温泉蛋 + 窝夫 $78
💡温馨提示💡