2019-12-08
晚饭时间度度都满场,见到呢间坐得半边场,再加上其他分店遇过既唔错经历,于是入去试试佢,点知大失所望!话说我地好快落order,叫咗一个鸡扒面同半筋半腩牛肚面。等咗一阵,大约10分钟左右,我个牛面到咗,但隔离枱个女士话叫咗个意粉,等咗20分钟都未到,但佢个朋友已经食咗大半,叫侍应睇睇@@ 讲番我个面先,其实𩠌唔算多,牛筋得半旧,食咗都唔觉,牛腩有1.5件,多肥,味道ok ,牛肚有2块,但有阵味计落都贵贵地,唔值呢个价。食咗少少,隔离女士个疑似白汁蚬肉意粉既物体到咗,但我另一个面未到催完又催,终于喺30分钟后到咗,而出名食嘢慢既我已经食完玩紧电话了!等咗咁耐,expect啲时间系为咗炸鸡扒啦,点知鸡扒系一啲都唔热之余仲系甩皮本身都唔多客仲要等咁耐先上菜,等到上菜仲一啲都唔热!呢间唔会有下次!!!