2011-10-03
期实无大期望,因为通常食韩国烧烤,自己Grill,好少出事.....前菜连大豆牙菜都无,已经觉得奇,出比你食的亦很一般。问到何解无大豆牙菜,话要order $18 一碟,我地都唔介意,所叫的大豆牙菜好可惜淡而无味,好失败!初初只叫了个$138 的牛肋骨,因为未来过这里,唔知份量,想试清楚的先再order,portion 细到不得了,成碟得6/7片劲薄又小得可怜的牛肋骨肉,每片大概得2.5comX4cm 左右。卒之叫多个所谓$238牛肋骨皇,份量好了些些,但味道也只是很一般,并无惊喜。order个XX海鲜汤,order 时好似唔想人叫咁,同我地讲要大概45 分钟,我地话边食边等无问题,以为会特别的,要45 分钟prepare,最后其实20分钟就黎到,但系汤就得个"咸"字!!小蚬8/9只,青口1只,得一粒细过我手指头的虾,几只鱿鱼,甚么鲜味也没有!个经理友话同我地分个汤,得两个大人,竟可以把所有蚬分去一个大人碗汤!!我有小孩,之前叫了少辣,辣度并未觉有减。牛肉石头饭,也是很一般,牛肉贵也不应少得无影,food court 食的石头饭水准一定好过这里。因为饭带辣,要叫个白饭比小孩,碗白饭好明
前菜连大豆牙菜都无,已经觉得奇,出比你食的亦很一般。
因为饭带辣,要叫个白饭比小孩,碗白饭好明显太多水,烂到不得了。
念住咁多野唔得,想叫的紫菜比小孩包黎食,紫菜又话无!!
全餐遗一觉得味道好些的就得半条烧鲭鱼。
Staff 好明显大部份无经验Part time,成晚四处有食客举手追order, 唉......
两大一小食了差不多$800,试过一次就够。同一个价钱去对面间新店一定食得好满足。