2019-08-15
经常去日本嘅我,差不多每日都会经过呢间新开嘅居酒屋,当然心思思想嚟试下啦,点知......一坐低野都未叫就会俾碟前菜你食,系日本椰菜,都几好食,只系有D烂咗都俾你食!我地叫咗招牌梅酒:佢话系自己酿制,但只系酿咗3个几月就攞出嚟卖,饮落系有梅味嘅,但就唔可以话好好饮!味醂河豚干:唔会烧到好干身,正常!石板烧M6澳洲和牛:落单前都已经问咗店员系咩货,咩部位,因为怕会系根位,咬唔到,店员话放心,果个部位唔会,点知俾我地嘅有3件正常3件系咬唔开的,果3件完全食唔到!之后店员话系货源问题,真系好失望,有D被骗嘅感觉!烧鲜鳗鱼串:一般,个皮烧得唔脆,唔够香口!名古屋鸡翼:同平时食嘅名古屋鸡翼嘅味道唔同,有D干!烧和牛舌:师傅改肉时切法有问题,一客2件,一件正常,一件系完全咬唔开的,要吐返出嚟,店员见到都知有问题,即刻换过第二客俾我地!烧大虾:烧到好干身,唔好食!清酒煮蚬:蚬肉完全冇味,一D都唔鲜甜,有沙!烧原只鱿鱼:鱿鱼冇味,唔鲜,个汁都唔好味!食物质素:差店员:优!会观察客人,和客人沟通!地方:清洁
我地叫咗
招牌梅酒:
味醂河豚干:
唔会烧到好干身,正常!
石板烧M6澳洲和牛:
烧鲜鳗鱼串:
一般,个皮烧得唔脆,唔够香口!
名古屋鸡翼:
同平时食嘅名古屋鸡翼嘅味道唔同,有D干!
烧和牛舌:
烧大虾:
烧到好干身,唔好食!
清酒煮蚬:
蚬肉完全冇味,一D都唔鲜甜,有沙!
烧原只鱿鱼:
鱿鱼冇味,唔鲜,个汁都唔好味!
食物质素:差
店员:优!会观察客人,和客人沟通!
地方:清洁