2018-09-09 382 浏览
见呢间野装修好地道,又多人排队就试下食啦,两个人叫左个马拉盏通菜、猪颈肉同咖喱面包蟹。通菜系最基本嫁啦 但竟然冇乜味又唔香,跟住猪颈肉卖相又唔靓又唔俾汁,问佢先俾番汁,又系冇乜味,食几旧都唔想食,两碟都唔好食食唔哂,食泰国野都系钟意香口味浓啫...果下已经好后悔,早知食番平时食开x珊园果间啦,呢个两基本𩠌一定冇得输先!跟住个主角系咖喱面包蟹,睇落好大只蟹,个汁系几好味嘅,但就好稀 稀到似汤咁,面包沾咖喱汁好索汁系唔错嘅,但食蟹盖时有d苦苦地,当时都冇为意,蟹肉有d痴壳。事后返到屋企半夜就肚疴肚痛痛左成晚,我就谂番起唔知系咪只蟹有问题,个壳苦系唔够熟?总之呢间我就black list, 以后唔会黎。

事后返到屋企半夜就肚疴肚痛
咖喱面包蟹