2021-08-07 124 浏览
夜晚收工同同事打边炉,book左5位环境:畀我地坐最角落果张枱,其实坐角落冇问题,但𠮶个位置偏暗。最后系因为有客book左后面间VIP房,开左灯先透左啲光出嚟VIP房啲人食烟,开闩门都闻到强烈烟味可能坐角落头,冷气唔够,流住汗食成餐临埋单走之前,仲见到只老鼠仔喺酱料区跑入去厨房出菜嘅窗口坐正望住只老鼠仔跑过真系吓死食物:汤底点左三款:海底椰鸡、麻辣锅、鱼肚汤。麻辣完全冇味,得个辣字,另外两款就清水。纸仔嘅选择偏少,得一款牛同猪,难食,冇肉味又劲嚡。螺系臭嘅、沙白都尚可接受(都有一两粒臭),白萝卜切到好薄,又系冇味总之食物质素都偏差豉油真系咸到难以想像,打边炉从来未食过咁咸嘅豉油,系咁沟汤落去,都咸到打冷震服务态度:极差、差到一个点因为纸仔写明「按人数比例分配」,同行有5个人,我地就喺牛果得写左4。点知唔系嚟4碟,系嚟4块!!之后加单,我地牛、猪各写左10。个职员好似未见过咁大个数咁,走去问唔知系老世定经理。最后都系上左猪牛各8块,仲老屈我哋点左莴笋、白萝卜、沙白果啲,我地话:之前有填 你已经畀左,之后我地冇再填啦,呢转唔系我地㗎。个职员都仲坚持系我地填、逼我地要
夜晚收工同同事打边炉,book左5位

环境:

VIP房啲人食烟,开闩门都闻到强烈烟味

可能坐角落头,冷气唔够,流住汗食成餐

临埋单走之前,仲见到只老鼠仔喺酱料区跑入去厨房出菜嘅窗口
坐正望住只老鼠仔跑过真系吓死

食物:

纸仔嘅选择偏少,得一款牛同猪,难食,冇肉味又劲嚡。

总之食物质素都偏差

服务态度: