2012-06-15 6 浏览
真系好失望! 之前食过几次朗豪坊店,水准不错,每样都好满意,见铜锣湾开了分店,经过,就即管入去试一试。装潢,相比旺角的已经差好远。感觉好似大型寿司连锁店咁! 叫寿司,又要睇完Menu,再自己对番号码,再揾番纸去剔,十分唔User friendly,感觉好似去左食放题,定系元气回转咁!最失望系质素,三文鱼呀果d劲薄、甜虾无味、牛肉他他劲细件又鞋、有个咩牛肉寿司先过份,干争争军鉴样子ok,还见得人,用料亦新鲜,但$35一件,我觉得合理质素,唔系特别突出。叫左第一Round,已觉得唔对路,立即止蚀,埋单走人。唔知食左乜的情况下,竟然要$278蚊! 总共只食了20分钟...完全无饱的感觉 只有一肚气..............................宵夜时段可以有100现金劵用,依种质素可能都可以接受但正价时段,讲紧差唔多碟碟30蚊的寿司, 依种质素实在差劲,大型连锁店寿司的质素都无! 价钱仲要贵咁多,实在不值一试! 未知旺角店的质素是否亦同样下降,但起码依排我一定唔会再帮衬!
见铜锣湾开了分店,经过,就即管入去试一试。

叫左第一Round,已觉得唔对路,立即止蚀,埋单走人。

宵夜时段可以有100现金劵用,依种质素可能都可以接受

依6件寿司要$100 (未计加一)!! 值吗?!.....
2012-06-14