2011-08-18 37 浏览
试过其他froyo之后觉得yogo啲yogurt唔系好掂!虽然有好多味同toppings拣~不过yogo啲yogurt太水, 同埋沟左多冰, yogurt又淡冇乜乳酪酸味, 得甜味! 似雪糕多过似froyo://mochi又冇yomama果啲咁好味; 原味yogurt又冇crumbs果啲咁有乳酪味! 最后要左士多啤梨味yogurt+芒果啫喱做topping!士多啤梨yogurt都算ok 芒果啫喱系yogo最好嘅topping! 未系好差~ 虽然几平但唔可以叫好食== 真系一分钱一分货...如果要拣我会宁愿比贵o的 食好o的!环境几好有得坐好舒服..啲职员好有礼貌值得加许! 试下无妨! 希望下次去啲yogurt会有味啲同唔好再加冰!
试过其他froyo之后觉得yogo啲yogurt唔系好掂!

如果要拣我会宁愿比贵o的 食好o的!

• 芒果啫喱