2016-11-22 4534 浏览
系 openrice 网上订左枱, 一心和老公去食下生蚝, 点知... 我老公出去左攞野食之制, 有个貌似大陆人扮聋哑人士周围拎住张咭叫我买锁匙扣, 由于佢拎过嚟时我正在玩手机, 没留意卡上写什么, 加上咭是英文, 所以我以为他来传导, 跟住坐我隔离枱的女人跟我说, 他叫你买锁匙扣, 后来望真d, 最底部好行好mini 的字 $20 for 1pc, $30 for 2pcs, 为何餐厅会比这些人入到嚟架 , 那我同这个人说 "no need, thanks", 这个人就走去另一张和我一样, 另一伴出去去攞野食, 得返1个人坐系度既枱兜售锁匙扣, 终于有侍应发生这个人, 叫佢离开餐厅
2016-11-20