2022-04-30 114 浏览
一个星期去两三次,以前一次半次漏我接受, 但呢个月去, 成日漏这样那样!真心接受唔到,今日去,那个小妹妹,慢唔紧要,唔好漏呀,你我?我z.y你好定点好呢?住得近无所谓呀,住得远真心都唔知z .y.z你好唔好! 麻烦唔好再俾果o靓妹一个执啦,执唔掂又无反应!(下)咩呢?唔识就问啦! 都唔系第一日返工啦! 次次撞到这小妹妹!都执漏野,真心好累呀!!睇小次都唔得🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 下下都要查看,好攰呀!真系唔好俾d咁既小妹妹祸害人啦!
一个星期去两三次,以前一次半次漏我接受, 但呢个月去, 成日漏这样那样!真心接受唔到,今日去,那个小妹妹,慢唔紧要,唔好漏呀,你[下]我?我z.y你好定点好呢?住得近无所谓呀,住得远真心都唔知z .y.z你好唔好! 麻烦唔好再俾果o靓妹一个执啦,执唔掂又无反应!(下)咩呢?唔识就问啦! 都唔系第一日返工啦! 次次撞到这小妹妹!都执漏野,真心好累呀!!睇小次都唔得🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
下下都要查看,好攰呀!真系唔好俾d咁既小妹妹祸害人啦!