2024-01-20
好耐之前食过呢一间烧肉,今次经过啱啱见到佢有六五折优惠,当然要叫埋朋友一齐食吓啦呢度卡位坐得好舒服,好阔落,而且抽风系统做得唔错,每次食完都唔会觉得个身上面好大阵味饮品同朋友叫咗两杯抹茶鲜奶,其中一杯系樱花味嘅,但系个人觉得普通抹茶好味啲上次同朋友嚟食过呢一个和牛寿司,念念不忘,今次必须要encore用火枪烧完嘅和牛油花吸晒落啲饭度,熄香,又中和左个肥腻感觉呢个菠萝渍钻石和牛胸腹肉,个造型真系非常igable,仲要有干冰效果唔知系咪有水果发酵,所以肉质特别软滑!食完啲肉之后,下面仲可以烧菠萝添!和牛牛舌盛盒 有三款唔同嘅牛舌,牛舌烧嘅时间唔可以太长,店员细心地每款都过嚟帮我哋烧鳗鱼系众多烧肉项目入面,相对难处理嘅,所以又要麻烦店员帮我哋处理连摆盘都特别靓,问咗佢哋,只要时间许可,基本上都会帮客人烤肉,服务一流🩷A4和牛三角肩肉,睇落去油花好分明,果然同任食嘅质素差好远!原件烤好之后,更加会帮你煎开一块块方便食用,真系好贴心系无限时嘅情况底下,可以慢慢同朋友倾计慢慢享用美食,真系好唔错!六五折下嘅套餐,四人除开都系$300左右,值得一试
上次同朋友嚟食过呢一个和牛 寿司,念念不忘,今次必须要encore
用火枪烧完嘅和牛油花吸晒落啲饭度,熄香,又中和左个肥腻感觉
唔知系咪有水果发酵,所以肉质特别软滑! 食完啲肉之后,下面仲可以烧菠萝添!
和牛牛舌盛盒
原件烤好之后,更加会帮你煎开一块块方便食用,真系好贴心