2018-08-13
来到旺角新商场,本身系想食缘虾一面既~ 不过见呢间系对面,好多人等,于是我都唔汁输黎排下!原来呢间牛布拉同缘虾一面系同一个老板既,因为牛布拉太多人,我坐左去缘虾一面果边。同台既人话如果坐牛布拉果边,台面系会有d酱料可以落,但唔系坐果边唔知~ 下次再去睇下系咪!不过我只系用本来面上既酱料已经好够味!食左一个牛面,一个牛饭同虾卷~ 虾卷小贵,味道正常,不过d饭好散!食得好狼狈... 加上个汁有d太酸~ 呢个唔会再食!牛有分面同饭!朋友食饭 (原味),叫左第二多肉果个 (好以系130g) 超多肉!男仔分量!同埋饭入面本身汁唔多,少干!要问佢拎多d汁先好食!我食面,都系原味!叫左最少肉果个(好似系90g?) 够食够食!个面仲有d肉碎嫁~ 用佢本身个汁都够,先捞晕再食!个汁系好重口味果种,唔钟意浓味野既人就唔岩啦~ 仲要比我发现左8月下载商场app有刺身送~ 听日会再战一次😊
食左一个牛面,一个牛饭同虾卷~
个汁系好重口味果种,唔钟意浓味野既人就唔岩啦~