(非会员)
2004-11-16 4 浏览
上网睇到赤柱美利楼既呢间餐厅~令我好想黎呢度一试~同女朋友黎左呢度庆祝~o岩o岩今日气温下降..所以真系有d 冻~但系上网d 人都话露台情调一流~所以都照样出左去食~呢度既服务态度十分之好~虽然我唔识d 咩野英文..但系都感觉到佢好nice~一坐落黎就同我女朋友讲话d 人话个pizza 好好味~所以我地都决定左叫~另外再叫多个牛柳串烧~BBQ pizza $117~个牛柳就139~个pizza 就十分之抵食同埋好食~我同我女朋友一路食一路赞..真系停唔到~虽然食第二件就已经暖..第三件就已经冻..但系都难挡佢既美味~~~个牛柳都唔系唔好食~不过因为d 配料我同我女朋友都唔系好食..所以感觉就冇咁抵啰~最后我就叫多个香蕉船~50皮~一d 都唔贵!!!因为佢香蕉下面有3个雪糕球~云呢拿~朱古力~同埋士多啤哩~3个都系劲好食~~~斗唔系咁钟意食士多啤哩雪糕既我都觉得佢系好好味~~埋单只系$337~因为我冇叫到野饮~所以就平d~但系都十分之满足~~