2018-08-12 512 浏览
今日去咗荃湾食好嘢✌🏻✌🏻 其实都好少去荃湾,今次应该系第二次过去!男朋友带咗我去食烧味~ 我冇记错应该大概喺荃湾街市𠮶啲位,总之就比较难揾,可能我唔系太熟呢头~联发门口睇落去好似一般嘅烧味店,而且感觉系要快食快走既餐厅🤣 我哋入到去,咁啱就新鲜烧好一大盘叉烧真系好惊讶!因为已经闻到好香嘅叉烧味,门口外面已经开始有客人排队要买👍🏻👍🏻 因为我哋要堂食,所以我哋一早就叫左!我叫咗叉烧,我男朋友就叫做烧肉,亦都系另一个招牌等饭嘅期间,眼见不断有人入嚟卖走新鲜出炉嘅叉烧,唔够10分钟,就已经一大盘清晒,真心犀利,心谂有冇咁受欢迎😂 我试咗一旧,真系几唔错,佢外面应该有少少蜜糖?总之系有一层叉烧汁,而且热辣辣,配合烧汁加饭,简直一流 我叫咗多汁,所以连平时少食饭嘅我都成碟清晒真系好值得一试👍🏻

我叫咗多汁,所以连平时少食饭嘅我都成碟清晒
真系好值得一试👍🏻
  • 叉烧烧肉饭