2021-06-11
武汉肺炎呢排冇乜出嚟咬人,我都出多咗街, 呢日去尖沙咀揼骨,揼完之后想揾间嘢食, 行吓行吓就嚟咗鹤龟, 差唔多两点, 都仲系咁多人食,我走𠮶阵都过晒lunch time, 但系keep住有人入嚟食, 点解?! 应该系因为好好食, 又抵食我叫咗樱花虾沾面, 坐低冇耐就拎咗杯水俾我,之后都久唔久过嚟refill, 唔驶叫先嚟~ order完就上饺子, 送嘅~ 唔驶钱嘅嘢系特别好食嘅 不过佢真心都系好食, 皮薄馅靓, 送多两件我都食得落~ 等多阵沾面就嚟喇,个汤铺满咗樱花虾,好香虾味, 𠮶半只蛋系溏心蛋, 又靓又好食, 𠮶块肉又劲香劲有肉味, 真系好好食~ 个面我order淋d, 系我钟意嘅texture, 好食 个沾面汤又唔咸, 味道啱啱好, 我以前食过d汤系好咸嘅, 食完都觉得要洗肾, 但系呢间味道啱啱好, 绝对冇呢个问题, 好好食正所谓隔离饭香,我等食嘅时候,见到有人叫三文鱼扒拉面, 痴线架,块三文鱼扒系你去食西餐咁嘅size嘅三文鱼扒, 再加个面, 真系好大块扒, 都真系几抵食, 唔怪得之keep住有人入嚟食啦~埋单仲有9 折, 真系几抵食~
埋单仲有9 折, 真系几抵食~