2023-05-08
以色彩缤纷嘅霓虹灯作装饰,主打多款地道新鲜西班牙菜,特别系海鲜类,品尝美食之余,打卡都一流😍餐厅设有室内及室外座位,观塘呢间分店系Pet friendly 店,可以带埋宠物喺outdoor chill下🤗▫️棒棒鹅肝卖相十分精致嘅冻盘!鹅肝配上开心果碎,口感Creamy,味道浓郁甘香▫️ 薄切炙烧吞拿鱼腩炙烧过嘅吞拿鱼腩,食落有少少焦香,鱼肉软嫩,配搭新鲜嘅沙律,感觉清爽健康!▫️西班牙薯仔蛋饼一上枱已经闻到阵阵蛋香,一款西班牙地道小食!香脆蛋饼包住软淋嘅薯仔粒配上酱汁及明太子,切开有流心嘅效果🤤口感Creamy,浓郁蛋香,必食呀🫶🏻▫️巴塞隆拿式烤红虾红虾好大只,肉质饱满,烤得好惹味😍虾肉爽弹鲜甜,虾膏浓郁甘香!▫️黑安格斯肉眼牛扒配香草青酱牛扒加咗黑椒盐落去煎,好香呀😍7成熟刚刚好,肉质粉嫩软淋,牛香味浓郁,拌碟仲有芦笋同蕃茄仔,好食!🍹ᴡʜɪᴛᴇ sᴀɴɢʀɪᴀsᴀɴɢʀɪᴀ系西班牙一款传统饮品,白酒加入青苹果、荔枝及百香果,味道好清新,喜欢!🍹ʀᴇᴅ sᴀɴɢʀɪᴀ红酒加入苹果、桃、橙及肉桂,味道相对浓郁啲~整体嚟讲,食物美味,好适合同朋友嚟饮返杯食下嘢,够晒Chill
▫️棒棒鹅肝
▫️ 薄切炙烧吞拿鱼腩
▫️西班牙薯仔蛋饼
▫️巴塞隆拿式烤红虾
▫️黑安格斯肉眼牛扒配香草青酱
🍹ᴡʜɪᴛᴇ sᴀɴɢʀɪᴀ
🍹ʀᴇᴅ sᴀɴɢʀɪᴀ
红酒加入苹果、桃、橙及肉桂,味道相对浓郁啲~