2021-10-14 29 浏览
晏昼去左牛头角个边,系海旁附近,有一栋好多餐厅嘅大厦,拣左呢间黎试。去到要等一阵,但都好快有位👍🏼 keep住都有人排队等位坐低左叫左2份main course加杯野饮烤春鸡+蕃薯条同虎虾阔条面,配左杯冻朱古力我哋坐左系bar枱,都ok, 可以睇到厨师整野食,见其他人既野食都好吸引,所以都好期待。到食物上枱时,好香好吸引! 个虾阔条面好好食!虾弹牙,佢配左虾膏去整个汁,好浓味,好惹味👍🏼 啲汁都挂到落阔条面到,虽然好浓味但系唔会有漏既感觉烤春鸡,以为会平平无奇,点知一入口劲juicy!!! 啲汁好多! 味道好好,唔会劲咸,就算系鸡胸位,都唔会好鞋,又系一食停唔到口,蕃薯条好酥脆好好食! 有啲唔似平时出面食个啲,略为少左啲,唔够食,如果多番啲会开心啲,但都超出预期,好食👍🏼👍🏼冻朱古力好浓,但唔会好甜,唔似系啲死甜朱古力,好重可可味👍🏼👍🏼 如平日跟餐叫会抵啲,不过今日假日要收正价,但无所谓啦,好味👍🏼本身想叫tiramisu ,但佢咁岩卖哂,唯有下次再试!一定有下次👍🏼👍🏼👍🏼走时都有同厨师讲,赞佢哋既野食,店员佢地都好nice 服务都唔错,环境都几chill👍🏼👍🏼

去到要等一阵,但都好快有位👍🏼 keep住都有人排队等位

坐低左叫左2份main course加杯野饮

烤春鸡+蕃薯条同虎虾阔条面,配左杯冻朱古力