2021-04-13
🇭🇰Shari Shari Kakigori House 氷屋·我终于第一次黎左食 食刨冰呢样野真系要天时地利人和先食得 依家天气开始热D终于岩时间啦😈😈·hojicha & kinako cream $95 l mango lassi $90佢地既刨冰真系超级大个 你地碌去第二张相就可以睇到佢地点样迫爆左我地张台😂😂我自己钟意食芒果味𠮶个多啲🥭因为佢食落真系好解渴 而且佢个芒果味好真 唔系死甜𠮶种 真系超有去泰国villa渡假𠮶啲感觉🤤🤤而且佢中间仲有啲芒果粒 都几甜不过我觉得佢呢一个个底唔够多芒果酱 反而焙茶𠮶个就算食到底都真系每一啖都有茶味🍵佢个茶味浓得黎唔会太苦涩 而且上边仲有几旧mochi 两个都几好味😋·#rbyeat#rby西餐#rby中环 #rby上环 #rby铜锣湾·📍中环苏豪士丹顿街47号地舗📍铜锣湾希云街14号地舖
hojicha & kinako cream
mango lassi