2022-12-03
听朋友讲茶木既台式麻辣半筋半肉手工拌面好好味,放工后一于同朋友一起去食😊餐厅环境好好,空间大,墙上文字十分有意思,服务态度亦都好好,上菜速度依都非常快👍,最重要系食物质素真心好👍😋台式麻辣半筋半肉手工拌面———味道真系好好好味👍,有我最钟意食既面条,我烟靭且有口感,拌面亦都非常入味,重点系牛腩好入味,好嫩滑,真系好味😍红油抄手———好浓既香辣味,皮料薄,馅料非常饱满,味道亦都不错👍😊路边滩小食———份量充足,有台式烤香肠、盐酥鸡排、盐酥福州鱼丸,每款小食都好好味😍樱花虾花枝饼———樱花虾味道香,食落去好爽口弹牙,真心好食😋抹茶鲜果流心欧软———超有惊喜,好好味😍,水果种类多,而且新鲜,当打开时,内里充满好浓厚既抹茶酱,惊喜既系底部除左有白朱古力外,还有麻糬系入面,好正👍👍👍❤️,除此之外,还有一球大抹茶雪糕,抹茶味道浓郁饮品卖相好吸引,味道依都唔错,好饮👍❤️
饮品卖相好吸引,味道依都唔错,好饮👍❤️