2019-12-19 353 浏览
平时行过见到个招牌同名LEE LO MEI已经觉得好搞笑,今次终于有机会同朋友一齐黎试地下有个好大既BAR 岩哂HAPPY HOUR饮野,不过今次我地食饭就坐楼上佢地连MENU既名都好搞鬼,好有创意「正肠粉肠粉正」地道既香港肠粉 跟埋只半熟蛋可以拮穿个蛋黄捞埋黎食好好食 食到停唔到口 推介必食!「李卤味」名副其实既卤味拼盘,我自己唔太好卤味,觉得一般,但朋友不嬲中意食卤味就都觉得唔错 「蛏子驾到」成碟都铺满蛏子,仲有一粒粒既炸豆腐 ,辣辣地几惹味,送酒一流,望落份量好似好少但都有好多蛏子肉「金毛狮球」狮子头配窝巴,呢个都唔错,但相比其他野食就唔系特别突出Menu仲有好多野想试但今次试唔哂,见好多人都有推介李小龙虾下次有机会一定会再黎试地下个Bar有个好大既logo同半露天位,打卡一流
佢地连MENU既名都好搞鬼,好有创意

「正肠粉肠粉正」

正肠粉  肠粉正

「李卤味」

李卤味

「蛏子驾到」

蛏子驾到

「金毛狮球」
狮子头配窝巴,呢个都唔错,但相比其他野食就唔系特别突出

金毛狮球

地下个Bar有个好大既logo同半露天位,打卡一流
2019-11-04
正肠粉  肠粉正